onsdag 10 juli 2013

Hemma igen

Ja då var man i Boden igen efter två veckor i Kiruna, ja eller rättare sagt i fjällen nära Kiruna boendes i tält med fiskekompis Markus och några mygg. Eller ganska många mygg

Rätt så skönt att slippa internet och facebook å sådant för ett tag. Uppkopplingen mot övriga världen är under all kritik, likaså vädret som rådde under större delen av vistelsen i den Lapplänska ödemarken. Regnade i stort sett hela tiden med undantag för nån soltimme lite här och där.
Ibland så undrar man varför man åker dit frivilligt men av nån anledning så trivs jag rätt så bra där.
Framförallt så kopplar man av på ett sätt som man inte kan göra i en stad. Mat, sova och fiska är det enda man behöver fundera på och det är jävligt skönt. Det enda minuset är att dygnsrytmen blir helt rubbad. Kan suddas till sådär en tre på morgonen utan större problem. För att inte tala om mattider som inte existerar. Äter när man är hungrig helt enkelt.

Så nu är det bara att börja acklimatisera sig för citylivet igen. Jäkla skönt att jag har några dar kvar på semestern så man kommer i fas igen. Sen så fyller jag år hela dagen lång så det blir säkert tårta å grejer som det brukar bli.

Ska föra över bilder och bara tat lugnt resten av dagen.

/Simma lugnt

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar